Hakkımızda

Biz Kimiz?

Teknik servis alanında 40 yıllık deneyimiyle hizmet sunan Uzman Teknik Beyaz Eşya Servisi, uzman kadrosu ve profesyonel çalışanları ile Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Kurutma Makinesi, Bulaşık Makinesi, Küçük Ev Aletleri, Doğalgaz Sobası, Şofben, Kombi, Ankastre Fırın, Mini Fırın, Ocak, Buz Makinesi, Klima , Kombi, Endüstriyel Cihazlar , Derin Dondurucu tamiri yapmakta, güven ve huzur dolu bir ortamı sizlere sunmaktadır.

Deneyim ve birikimleri sayesinde, teknik servis alanında her zaman lider konumda olan firmamız, her şeyden önce uygun fiyat politikasını koruyan, müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan bir firmadır.

Kaliteli bir hizmet sunmak asıl amacımız. Cihazınızı gönül rahatlığıyla  UzmanTeknik Beyaz Eşya Servis ekibine emanet edebilirsiniz. Değişen her yedek parçaya ve işçiliğe 

1 YIL GARANTİ veriyoruz.

~ Kredi Kartı İle Ödeme İmkanı ~

 
Artık ödemelerinizi kredi kartınız ile yapabilirsiniz. Uzman Teknik Beyaz Eşya Servisi olarak siz müşterilerimizin daha kolay ödeme yapabilmesine olanak sağladık!

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder , sağlıklı günler dileriz.

 
 

Vizyonumuz

Sektörde, Türkiye’nin bir numaralı teknik servisi olmak, Hizmet ve ürün kalitesiyle müşterilerin birinci tercihi olarak sürekliliği sağlamak, Faaliyet gösterdiğimiz bölgelerde uluslararası kalite standartlarında ürün ve hizmetlerimiz ile müşteri odaklılığını daima ön planda tutarak; saygın, güvenilir ve tercih edilen marka olma özelliğini artırarak sürdürmek.

Misyonumuz

Teknik servis alanında uygun fiyat politikamızı göz ardı etmeksizin, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, garantili servis ve hızlı hizmet sunarak alanımızda en kaliteli servisi sağlamak. Değerlerimizden taviz vermeden ve yer aldığımız her alanda farklılık yaratarak hizmet verdiğimiz her yerde a kalite teknik servisin farkını ortaya koymaktır.

Hakkımızda

İletişim

Konum

Phone icon
İLETİŞİM
WhatsApp icon
WhatsApp